loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El Nàstic Genuine i BASF celebren el Dia Mundial de la Síndrome de Down

El Circ Més enllà de TGN dijous, 22 de març de 2018

Els jugadors del Nàstic Genuine han visitat avui el centre de producció que BASF té a la Canonja. Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down (que va tenir lloc ahir 21 de març), BASF i el Nàstic han organitzat una jornada de convivència entre futbolistes i voluntaris que ha tingut com a protagonistes la ciència i el reconeixement mutu.

Fotos: BASF

Fotos: BASF

Fotos: BASF

La totalitat de la plantilla i el cos tècnic de Genuine han estat rebuts per una representació de més de 30 voluntaris dels que van ajudar a dur a terme l'esdeveniment que 'Laliga' Genuine va celebrar a Tarragona els passats 19, 20 i 21 de gener. Junts s'han dirigit a la cantina, on mengen cada dia els col·laboradors de BASF, i han realitzat un dinar conjunt.

Ciència, amb el "Water Loves Chemistry"

Amb energies renovades, era el moment per a la ciència. BASF ha ofert per als integrants de Nàstic Genuine una sessió del programa Teens 'Lab, que els ha apropat a la ciència i, en concret, a la química sostenible de BASF. Aprofitant que avui es celebra el Dia Mundial de l'Aigua, l'empresa ha dedicat la sessió de Teens 'Lab al seu programa específic "Water Loves Chemistry" . Aquest gira al voltant d'un tema de rellevància social d'actualitat: conscienciar sobre la importància de fer un bon ús d'un recurs vital, però escàs: l'aigua.

Els joves científics han descobert a través d'experiments lúdic-educatius com depurar-la i emmagatzemar-la fent servir materials fabricats per BASF.

Reconeixement al Voluntariat de BASF

Per finalitzar la jornada de celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down, els jugadors de l'equip han volgut fer un reconeixement al cos de voluntaris que va estar ajudant a la realització de l'esdeveniment de 'Laliga' a Tarragona. D'aquesta manera, doncs, s'ha fet un lliurament de diplomes per al voluntariat de BASF que, al costat dels voluntaris de l'Institut Martí Franquès i del Col·legi Sant Pau, van fer que l'esdeveniment a Tarragona hagi estat el més gran en número de voluntaris dels esdeveniments organitzats fins al moment per 'Laliga' Genuine.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar