loader
menu

CIUTAT

Tarragona, l'única capital del país sense pressupostos participatius

El Circ Ciutat dijous, 22 de març de 2018

Tarragona és l'única capital catalana sense pressupostos participatius. Del milió d'euros promès per Ballesteros durant la passada campanya electoral, als zero euros. Tampoc es destinarà una partida de 100.000 euros per als comptes d'enguany, tal com es va comprometre el mateix alcalde l'any passat.

Una imatge de Ballesteros durant la campanya electoral de 2015, en que va prometre un miliód'euros en pressupostos participatius. Foto: circdetarragona.com

Qui ho ha denunciat ha estat el grup municipal del PdeCAT, que més enllà de criticar que aquesta última partida de 100.000 euros es tractés d'una quantitat "ridícula", lamenta que finalment tampoc no es durà a terme. Per aquest motiu, el portaveu del grup, Dídac Nadal, qüestiona la voluntat de l'equip de govern que formen PSC i PP de fer participar als tarragonins i tarragonines de les millores que calen als barris: "S'han oblidat completament dels pressupostos participatius".

En referència als barris, des del PdeCAT també consideren del tot insuficient la inversió de mig milió d'euros prevista per l’equip de govern de Ballesteros. “Com es pot pretendre solucionar les nombroses deficiències que pateixen multitud de zones de Tarragona amb 500.000 euros?”, es pregunta Nadal, que ha manifestat que el fet posa de manifest “l’absolut desconeixement sobre les mancances dels barris tarragonins per part del PSC i del PP”.

El portaveu del PDeCAT ha destacat algunes de les actuacions que considera imprescindibles com ara la substitució del cablejat aeri del Serrallo, la dignificació del Local Social de la Floresta, la reparació del mobiliari urbà de Campclar, il·luminar la zona de lleure de Solimar i molts altres carrers que no disposen de fanals, la creació de la promesa zona de pícnic entre Riu Clar i l’Albada, l’ampliació del local de l’entitat veïnal de l’Escorpí, la col·locació de mobiliari a la plaça Primer de Maig de Torreforta, posa fi a l’abandonament del descampat de l’avinguda Sant Salvador, la millora integral de la rambla del Pilar... “Si les haguéssim d’anomenar totes no acabaríem mai...”, ha manifestat Nadal.

Per tot plegat, el portaveu del PDeCAT exigeix a l’equip de govern “que no es rigui més de la ciutadania, es preocupi per conèixer les nombroses deficiències que existeixen als barris i al centre de la ciutat i es destini una partida suficient per arranjar-les”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar