loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2018 tanca el període d'inscripcions amb un rècord històric

El Circ Ciutat divendres, 23 de març de 2018

El període d’inscripcions numèriques de Tarragona 2018 ha tancat aquesta mitjanit amb un rècord històric d’inscripcions en uns Jocs Mediterranis. Els Comitès Olímpics Nacionals s’han bolcat amb Tarragona 2018 i aportaran una important participació a la majoria de competicions dels Jocs, incloent també la d’esports que debuten en uns Jocs Mediterranis (triatló, bàsquet 3x3 i waterpolo femení), i la d’esports que es recuperen després de la seva absència en els darrers Jocs de Mersin, l'any 2013. (golf i hípica).

Al tancament de la fase d’inscripcions numèriques s’han comptabilitzat un total de 3978 inscripcions. Aquesta xifra, però, no correspon a nombre d’esportistes únics, sinó a nombre de participacions (per exemple, la inscripció d’un equip d’handbol es comptabilitza com a una única inscripció, mentre que la inscripció d’una mateixa atleta en diverses proves d’una disciplina es comptabilitza com a diferents inscripcions).

La xifra definitiva d’esportistes participants als Jocs Mediterranis es concretarà un cop es tanqui la fase d’inscripcions nominals a principis de juny.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar