loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Nàstic dóna la vara de comandament a Viqueira

El Circ Esports dimarts, 28 de maig de 2013

El màxim responsable de l'àrea esportiva del Nàstic, Emilio Viqueira, ha estat presentat aquest migdia a les instal·lacions del Nou Estadi. El gallec, que ja exerceix com a nou director esportiu grana, ha estat acompanyat en l'acte pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i pel vicepresident grana, Jordi Virgili. El president Andreu ha destacat l'experiència de Viqueira en el món del futbol i ha explicat que en la seva etapa de jugador, concretament l'any que el Nàstic va pujar a primera divisió, ja va estar a punt de fitxar per l'equip tarragoní. El president ha dit que després d'un final de temporada complicat ara ja està tot el treball concentrat en la temporada 2013/2014, amb l'objectiu de retornar el Nàstic a la LFP.

Viqueira, presentat com a nou responsable del futbol grana. / gimnasticdetarragona.cat

Emilo Viqueira, pel seu cantó, ha reconegut que arriba a Tarragona molt il·lusionat pel projecte que dirigirà i pel repte que afronta. El gallec ha deixat clar quin és l'objectiu de l'equip i ha recalcat que no es tracta de parlar molt de l'objectiu, sinó de treballar molt per assolir-lo. Pel que fa al seu projecte, Viqueira ha explicat que vol jugadors compromesos i implicats; i que la pressió no serà, en cap cas, un factor de por, sinó de motivació. Tothom ha de tenir clar el que es vol fer, ha explicat.

L'ex director esportiu del Xerez, equip amb qui va fregar el play-off d'ascens a primera com a responsable tècnic, ha reiterat la voluntat per agradar però sobretot per guanyar, i que s'han de buscar les peces adients per fer-ho. Emilio Viqueira agafa, doncs, les regnes de l'àrea esportiva amb força, seriositat, humiltat i ganes de construir un projecte guanyador, que engresqui a la gent i que retorni el club grana, com a mínim (ha dit), a Segona Divisió A.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar