loader
menu

Una producció de la Sala Trono obté cinc candidatures als Premis Max

El Circ Cultura dilluns, 26 de març de 2018

El comitè organitzador dels premis Max de les arts escèniques ha donat a conèixer els candidats a les 19 categories a concurs de la 21a edició d'aquests guardons, organitzats per la Fundació SGAE per estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa.

Una imatge de l'obra "Els tres aniversaris", produïda per la Sala Trono. Foto: Sala Trono

Entre les candidatures proposades, cinc són per l'espectacle 'Els tres aniversaris', una de les darreres produccions de la Sala Trono de Tarragona: millor espectacle de teatre, millor adaptació (Joan Negrié), millor direcció (Jordi Prat i Coll), millor disseny d'espai escènic (Enric Planas) i millor actriu protagonista (Rosa Boladeras).

Des de la seva estrena a Tarragona, el 28 d'abril de 2017, l'espectacle ha recollit grans èxits de públic i crítica durant la seva gira i la temporada a la Sala Villarroel de Barcelona. I va ser obtenir nominació a quatre premis Butaca.

'Els tres aniversaris' té “segell tarragoní” i la particularitat d'haver conjugat el suport de tres ajuntaments: Tarragona, Valls i Reus, així com la col·laboració de la sala Villaroel de Barcelona i el teatre de Salt.

L'obra original, de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf, s'emmiralla en “Les tres germanes” de Txékhov, i és un retrat contemporani i amb tocs de comicitat d'una generació que, tot i tenir les millors eines per aconseguir la felicitat, es troba insatisfeta.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar