loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una producció de la Sala Trono obté cinc candidatures als Premis Max

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 26 de març de 2018

El comitè organitzador dels premis Max de les arts escèniques ha donat a conèixer els candidats a les 19 categories a concurs de la 21a edició d'aquests guardons, organitzats per la Fundació SGAE per estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa.

Una imatge de l'obra "Els tres aniversaris", produïda per la Sala Trono. Foto: Sala Trono

Entre les candidatures proposades, cinc són per l'espectacle 'Els tres aniversaris', una de les darreres produccions de la Sala Trono de Tarragona: millor espectacle de teatre, millor adaptació (Joan Negrié), millor direcció (Jordi Prat i Coll), millor disseny d'espai escènic (Enric Planas) i millor actriu protagonista (Rosa Boladeras).

Des de la seva estrena a Tarragona, el 28 d'abril de 2017, l'espectacle ha recollit grans èxits de públic i crítica durant la seva gira i la temporada a la Sala Villarroel de Barcelona. I va ser obtenir nominació a quatre premis Butaca.

'Els tres aniversaris' té “segell tarragoní” i la particularitat d'haver conjugat el suport de tres ajuntaments: Tarragona, Valls i Reus, així com la col·laboració de la sala Villaroel de Barcelona i el teatre de Salt.

L'obra original, de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf, s'emmiralla en “Les tres germanes” de Txékhov, i és un retrat contemporani i amb tocs de comicitat d'una generació que, tot i tenir les millors eines per aconseguir la felicitat, es troba insatisfeta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar