loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'entrada del braç de Santa Tecla aspira a ser "l'Instant més gran dels Països Catalans"

El Circ Cultura dimarts, 28 de maig de 2013

El programa Mans de Catalunya Ràdio encara la recta final del concurs “L’instant més gran dels Països Catalans” amb els quatre finalistes que han decidit els oients amb els seus vots. El concurs es va obrir a la participació de l'audiència el mes de gener passat, amb l'objectiu d'escollir quin és el moment més representatiu, més emotiu o més estimat de les festes d’arrel tradicional del país.

L'entrada del braç de Santa Tecla competirà amb la tronada de Reus, Sant Jordi matant el drac a Montblanc, l'entrada de Sant Fèlix a Vilafranca per convertir-se en "l'Instant més gran del Països Catalans".

Més de 2.500 persones han participat fins ara a les votacions de les eliminatòries prèvies, la repesca i les semifinals del concurs per triar quatre finalistes entre els vint-i-quatre instants d’arreu del territori proposats per l'equip del programa. A la final, que se celebra entre els dies 25 de maig i 8 de juny, hi participen els quatre instants que han guanyat cadascuna de les quatre semifinals que s’han fet: la tronada de Reus, Sant Jordi matant el drac a Montblanc, l’entrada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès i l’entrada del braç de Santa Tecla de Tarragona. “L’instant més gran dels Països Catalans” es farà públic durant l'emissió en directe del programa Mans del dissabte 8 de juny.

Una imatge de l'entrada del braç. /elmiradortgn.blogspot.com

Els oients, que amb els seus vots decidiran quin és el moment festiu més estimat, poden participar al concurs per telèfon, al contestador automàtic del programa 93 414 41 66; per correu electrònic, a mans@catradio.cat, i per mitjà de les xarxes socials, a facebook.com/manscatradio i a twitter.com/manscatradio amb l’etiqueta #InstantGran.

El programa Mans, amb Quim Rutllant i Ester Plana, s’emet els dissabtes, de sis a vuit del matí, i els diumenges, de dos quarts de set a les vuit del matí.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar