loader
menu

CIUTAT

Processó per la llibertat

El Circ Ciutat divendres, 30 de març de 2018

Molt menys multitudinària que la que s'estava celebrant a la mateixa hora per la Part Alta i pel centre de la ciutat, però tant o més plena de sentiment. És la processó pels presos polítics que s'ha celebrat a l'entorn de l'antiga presó de Tarragona, i que ha aplegat més de 400 persones.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Lluny del silenci i dels tambors, els crits de llibertat, els llaços grocs, les pancartes, però també les espelmes i alguns confrares grocs s'han deixat sentir novament per la ciutat. Gent simulant estar emmanillada i fotografies dels presos i dels exiliats han tornat a agafar el protagonisme en un espai on des de fa setmanes també s'hi venen celebrant actes en record als presos polítics.

Igual que el dia de Reis, els organitzadors no han deixat escapar l'oportunitat de 'celebrar' una processó per exigir i per cantar ben alt "Llibertat presoss politics".

"Avui ens toca glossar la figura de jesucrist [...]", "[...] ell també a la seva manera es va capgirar contra el règim imperant del moment [...]" "[...] ell també era un home de pau que es va atrevir a defensar el seu poble i a desobeir els que manaven en aquell moment, com ara ens passa a nosaltres. Es veu que després de 3.000 anys la lluita encara continua. Sempre hi ha algú que se'n renta les mans, aquí també els tenim, i si pa iglesis aixequés el cap i veiés en que ha degenerat el socialisme agafaria el primer que tindria a mà i els treuria de l'hemicicle [...]", s'ha cridat en un dels parlaments.

Consulta la pàgina de facebook del Circ i trobaràs un vídeo sobre la processó per demanar llibertat per als presos polítics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar