loader
menu

CIUTAT

Les obres de renovació del Passeig Marítim, en marxa

El Circ Ciutat dimarts, 03 d'abril de 2018

Avui s’han iniciat les obres de renovació del Passeig Marítim. L’actuació que contempla aquest projecte és l’execució d’una remodelació d’aquesta zona on es troba la nova passarel·la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat, de manera que el passeig, juntament amb les instal·lacions portuàries més properes d’ús ciutadà, com són el port esportiu, el dic de Llevant i la zona ludicocultural del Moll de Costa, siguin de millor accés i adquireixin un ús més urbà, més ciutadà, més per a vianants.

Una imatge virtual de com quedarà el Passeig Marítim de Tarragona. Fotomuntatge: Autoritat Portuària de TGN

El projecte d’urbanització contempla la pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit, la instal·lació d'un carril bici, una zona de pas per a vianants més ampla, jardineria i arbrat i nou enllumenat.

El pressupost de l’obra és de 850.000 euros + IVA i el termini d’execució és de nou mesos.

L'Autoritat Portuària ha explicat que no es preveuen talls de circulació ni per als vehicles ni per als vianants mentre durin les obres. D’igual manera, l’accés a la platja tampoc es veurà afectat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar