loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Teatre Ganyotes celebra 25 anys dalt dels escenaris amb el musical 'Twestern'

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 04 d'abril de 2018

Després de 5 anys de treball i preparació, Teatre Ganyotes torna als escenaris per presentar 'Twestern', el seu nou musical de creació pròpia que servirà per celebrar el seu 25è aniversari. L’estrena tindrà lloc el proper 27 de maig al Teatre Tarragona.

Fotos: Teatre Ganyotes

Fotos: Teatre Ganyotes

Fotos: Teatre Ganyotes

Twestern es contextualitza al vell oest i posa en escena la disputa entre indis i cowboys per fer- se amb el poder de tot el poble. L’espectacle recupera el llenguatge popular del teatre, tant en la seva expressió artística com en la seva dinàmica creativa i de treball en equip. El teatre és un espai lliure, màgic, lúdic on el desafiament i la perseverança acaben amb resultats i èxits que la persona i el seu entorn són capaços de viure.

En definitiva, Twestern és un musical multidisciplinar que combina el teatre amb l'expressió corporal; una creació pròpia de l'àmbit del teatre social. Un espectacle que atraurà públic de totes les edats pels seus ritmes trepidants, el seu teixit temàtic i el diàleg entre la música i el teatre.

Teatre Ganyotes entén el teatre i l'expressió corporal com a instruments tècnics que permeten desenvolupar les capacitats humanes més enllà de les arts per les arts: com un instrument de transformació social. El teatre estimula el desenvolupament de les persones i amb particular eficàcia sobre les que es troben en situació d'exclusió social perquè valora les capacitats personals de cadascú.

El teatre com a eina de transformació social

El projecte de Teatre Ganyotes esdevé una oportunitat social per als actors i actrius que en formen part perquè desenvolupa el seu talent artístic, treballa aspectes com la concentració, la memòria, l'atenció i el control de les emocions i perquè millora la seva autoestima, de manera exponencial.

A més a més, formar part de la companyia fomenta el sentiment de pertinença de grup i de treball en equip de totes les persones que en formen part.

D'altra banda, el fet que les propostes de Teatre Ganyotes es plantegin en les programacions habituals dels teatres fa que es normalitzi la presència d'actors i actrius amb capacitats diferents dalt dels escenaris i afavoreix la transformació social i la igualtat d’oportunitats. Espectacles com els de Twestern aporten una nova mirada a la oferta cultural existent, tot generant un impacte i demostrant que la cultura és una disciplina eclèctica on tothom hi té lloc.

Una trajectòria de 25 anys damunt dels escenaris

El grup de teatre compta amb una llarga trajectòria sobre els escenaris. Els darrers muntatges escènics han estat claus per a la consolidació del grup (Special Cats, Remember, 3/4 de Circ, etc) fins al punt que han trepitjat escenaris com l’Auditori de Barcelona, a la 33a edició de la festa de la “Tamborinada”, compartint escenari amb Tortell Poltrona i a la Fira de Circ de la Bisbal d’Empordà.

Clica AQUÍ per veure el teaser del darrer espectacle, 3/4 de Circ.

Teatre Ganyotes és una companyia de teatre que pertany al centre d’oci i lleure Club Vaixell, de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna. El Club Vaixell, amb una trajectòria de més de 50 anys de treball a la ciutat de Tarragona, s’especialitza en activitats de lleure per a persones amb discapacitat psíquica i es converteix en un espai de trobada d’aquestes persones durant el seu temps lliure.

Venda d’entrades

Les entrades per a l’estrena de l’espectacle tenen un preu de 5 € i es poden adquirir:

Per internet (24 hores) a: http://bit.ly/2BLanCf, o bé a les taquilles del Teatre Tarragona: dimecres, d’11 a 13 h, i dijous i divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar