loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Front comú del món local en defensa de les llibertats i els drets dels catalans

El Circ Més enllà de TGN dimecres, 04 d'abril de 2018

Front antirepressiu del món local per defensar els drets i les llibertats dels catalans. Ho han fet les executives de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), encapçalats pels seus presidents, David Saldoni i Josep Mª Cervera, que s’han reunit aquesta tarda amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent per posar-se a disposició de la institució del país.

Una imatge de la trobada entre representants de l'ACM i l'AMI amb el President del Parlament, Roger Torrent. Foto: ACM

Les dues entitats han exposat a Torrent el Pla Actuem, que van presentar la setmana passada, “on preveiem una sèrie d’accions que tenen un bon encaix en aquest front comú que demana el president del Parlament”, ha explicat el president de l'AMI, Josep Maria Cervera, qui ha afegit que “la defensa dels drets socials i polítics està a l’ADN del món municipal”.

Des de l'ACM; una entitat a la qual pertany l'Ajuntament de Tarragona, el seu president, David Saldoni, ha manifestat que “tots els ajuntaments tenim un paper molt important d’explicar la veritat de què va passar el passat 1 d’octubre i el que està passant aquests dies al nostre país”. En aquest sentit, ha dit que “el món local ha de poder explicar-ho ben alt i ben clar a Catalunya, a l’Estat i també a Europa”.

La comitiva de l’ACM ha estat encapçalada pel president David Saldoni i ha comptat amb la presència dels vicepresidents Estefania Rufach, Fermí Santamaria i Josep Mª Caparrós i el secretari general de l’ACM, Marc Pifarré

En el cas de la comitiva de l’AMI estava formada pel seu president, Josep Mª Cervera, els vicepresidents Annabel Moreno, Eudald Calvo, Mercè Esteve, Montse Fornells, Josep M Corominas, Andreu Francisco. El secretari Joan Rabasseda i la tresorera Rosa Vestit.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar