loader
menu

CIUTAT

TGN aposta per millorar la seva estratègia comercial

El Circ Ciutat dijous, 05 d'abril de 2018

Fer una diagnosi actual del comerç de la ciutat i elaborar propostes de futur de cara als propers 10 anys. Això és el que contempla el Pla Estratègic Comercial, amb el qual estan treballant conjuntament la Cambra de Comerç de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. De moment, s’estan recollint les qüestions en les que el sector comercial demana millores, com ara urbanisme comercial, aparcaments, accessos, neteja, etc..., i una vegada estigui enllestit aquest document, cap el mes de juny, des del consistori tarragoní s'obrirà un procés de licitació per a la redacció de l'esmentat pla estratègic.

Una imatge del carrer Comte de Rius, situat a l'eix comercial de Tarragona. Foto: circdetarragona.com

Per aquest mes d’abril s’han organitzat unes jornades participatives per tal que els operadors comercials i les associacions de comerciants coneguin altres experiències comercials; després hi haurà unes jornades tècniques amb experts i consultors sobre el comerç urbà i, finalment, unes jornades de taules de treball amb la definició de propostes del sector.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha manifestat que “el sector comercial ens demanava aquest Pla que recollirà l’estratègia, les accions i les mesures que hem d’adoptar. El comerç és i serà sempre un sector estratègic de primer nivell per a la nostra ciutat i el Pla Estratègic ens ajudarà a consolidar la capitalitat comercial de Tarragona”. Hom preveu que el Pla estigui enllestit a finals del 2019 o començament del 2020.

La presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roigé, ha explicat que “ amb el contingut recollit de la participació comercial i les línies estratègiques proposades per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament, s’elaborarà un document de síntesi que permetrà orientar la redacció definitiva del Pla Estratègic”.

Carmen Mansilla, directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, ha afirmat que “quan es disposi del Pla Estratègic de Comerç a Tarragona i es redacti la nova llei de desplegament de les àrees de promoció econòmica urbana, Tarragona serà una de les primeres localitats catalanes en implementar-la”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar