loader
menu

CIUTAT

El Passeig Rafel Casanova tindrà carril bici fins a l'Arrabassada i serà de sentit únic

El Circ Ciutat divendres, 06 d'abril de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ha començat els treballs previs de construcció del carril bici que unirà el passeig Rafael Casanova entre el Fortí de Sant Jordi amb la platja de l’Arrabassada. De moment, s'ha senyalitzat la zona que s’ha de convertir en un passeig per a ús dels vianants i gent que practiqui esport, sigui en bicicleta o corrent.

Un mapa de com quedarà la zona un cop instal·lat el carril bici. Font: Ajuntament de TGN

Una imatge del Passeig Rafel Casanova, amb les senyalitzacions recents. Foto: Ajuntament de TGN

L'actuació significa renovar tot el passeig i reduir la circulació a un únic carril, que servirà per transformar aquest pulmó de la ciutat en un espai d’oci pels tarragonins. Quan estiguin finalitzades les obres la circulació viària a la zona quedarà de la següent manera:

Del Fortí de Sant Jordi a la platja de l’Arrabassada: per Via Augusta i carrer Josep Ras i Clavalls o bé pels carrers d’Ernest Lluch i Montserrat Roig.

De la platja de l’Arrabassada al Fortí de Sant Jordi: per passeig Rafael Casanova, en sentit únic.

La Via Augusta manté els dos sentits de la circulació.

El projecte, a càrrec de la conselleria d’Espais Públics, preveu un calendari d’actuació de dos mesos. En concret, aquesta setmana s’està senyalitzant tota la zona i el proper dilluns, 9 d’abril, ja estarà tallada a la circulació aquesta via.

“Aquesta zona és molt utilitzada pels tarragonins per fer esport. El que volem és que tingui preferència la gent que practica esport o passeja, en detriment dels vehicles, per la qual cosa reduirem a un carril la circulació”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. I afegeix: “Les platges són els espais verds de la ciutat i volem que els tarragonins tinguin un lloc preferent, per això ampliem la zona de vianants”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar