loader
menu

CIUTAT

Nova inauguració prèvia als Jocs: ara l'estadi de Campclar

El Circ Ciutat dissabte, 07 d'abril de 2018

En espera de si la Comissió Europea concedeix o no a Tarragona 2ME per als Jocs i de saber, entre d'altres coses, si hi haurà piscina d'entrenament per al waterpolo, les inauguracions i les jornades de protocol continuen. Avui ha tocat la de la remodelada pista d'atletisme de Campclar; uns treballs finançats pel Consejo Superior de Deportes i per la Diputació de Tarragona i que han tingut un cost de 2,6 milions d'euros.

Foto: Mauri

S’hi ha fet una reforma integral que ha permès refer la pista, la graderia i els serveis auxiliars. En concret, s’ha remodelat l’edifici de vestuaris i magatzem, millorat la il·luminació de l’estadi i construït una pista coberta d’entrenament, ubicada sota la tribuna principal, de 80 metres de longitud.

Amb la reforma, la capacitat de l’estadi es fixa en 1.250 localitats (ampliables amb graderies efímeres fins a 4.000 durant els Jocs i altres competicions esportives). El nou i flamant estadi d'atletisme acollirà les proves atlètiques i el tir amb arc. A més, la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) ha emès el certificat que homologa l’estadi a nivell internacional. Això permet fer un salt qualitatiu per als entrenament de les joves promeses de l’atletisme, així com significa un pas endavant per consolidar Tarragona com a destinació esportiva.

Les millores tècniques que han permès la certificació són:

- la recta coberta de 80 m
- la nova torre de cronometratge electrònic i cablejat intern - la sala mèdica
- les noves torres d’il·luminació
- les grades fixes per a més de 1.000 espectadors
- la possibilitat de disputar curses de velocitat a la contra recta

Un cop finalitzin els Jocs Mediterranis, les instal·lacions reformades i les noves quedaran per a ús ciutadà. Formaran part del Parc de l’Anella Mediterrània un parc per a l’oci i l’esport de vint-i-vuit hectàrees.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar