loader
menu

CIUTAT

La nova crida del Banc dels Aliments de TGN permet recollir més de 12.000 quilos de menjar

El Circ Ciutat diumenge, 08 d'abril de 2018

La crida efectuada pel Banc dels Aliments de Tarragona ha permès recaptar 12.500 quilos de productes de primera necessitat durant la campanya del cap de setmana impulsada per la fundació Solidaritat Carrefour, i que ha tingut els centres de Tarragona i Reus com a punts de recollida a les comarques tarragonines.

La fundació Solidaritat Carrefour, impulsora de la recaptació, doblarà la xifra, de manera que la quantitat final que gestionarà el Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona és de 25.000 quilos

La xifra d'aliments recaptada es doblarà gràcies a la fundació Solidaritat Carrefour, amb la qual cosa, el número de quilos que podrà distribuir el Banc d'Aliments de Tarragona serà de 25.000.

Foto: Banc dels Aliments

Des del Banc dels Aliments "volem agrair a tots els voluntaris que han participat així com a tots aquells ciutadans que s’han apropat a fer la donació. Aquestes recollides ens donen un impuls per omplir parcialment el magatzem, però els aliments marxen molt ràpid".

Tot i la satisfacció per la xifra de quilos recollida, des del Banc d'Aliments insisteixen en que necessiten més aliments: "Volem remarcar també que tot i el treball constant que des del Banc dels Aliments fem per poder ajudar les més de 25.000 persones del territori que ho estan passant malament, necessitem més ajuda. Malgrat que l’any passat vam repartir més de 2.600.000 quilos, amb aquesta quantitat només podem cobrir una menjada diària. Per tant, encara necessitem molta més ajuda i col·laboració."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar