loader
menu

CIUTAT

Dos candidats opten, de moment, a ser rector o rectora de la URV

El Circ Ciutat dilluns, 09 d'abril de 2018

La URV ja coneix a les dues persones que, de moment, han presentat candidatura a les eleccions a rector del proper 15 de maig. D'una banda, el catedràtic de Mecànica de Fluïds i rector actual, Josep Anton Ferré; i de l'altra, la catedràtica de Microbiologia María José Figueras, que també s'ha inscrit per disputar el càrrec a Ferré.

Foto: circdetarragona.com

Joan Anton Ferré, candidat a la reelecció com a rector de la URV. Foto: circdetarragona.com

La catedràtica de Microbiologia Maria José Figueras, candidata a rectora de la URV. Foto: urv.cat

Les dues candidatures s'han formalitzat a les poques hores d'obrir-se el termini per fer-ho, avui dilluns 9 d'abril i que acaba el proper 17 d'abril; i les dues compleixen els requisits, ja que per ser candidat o candidata s’ha de ser catedràtic funcionari de la Universitat.

Josep Anton Ferré, del Departament d’Enginyeria Mecànica, ha formalitzat la seva candidatura al registre general de la Universitat; i María José Figueras, al registre auxiliar del campus Bellissens. A partir d’aquest moment ja poden començar la campanya electoral, que s’estén fins al dia 14 de maig, vigília de les eleccions, que tindran lloc el dia 15 de maig.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar