loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El golf, a la recerca del pastís turístic i creuerístic de TGN

El Circ Més enllà de TGN dilluns, 09 d'abril de 2018

La Tarraco Romana, el Reus modernista, el vins del Priorat, el monestir de Santes Creus, una ruta per Montblanc... Tots són reclams per als turistes i creueristes que arriben a Tarragona, als quals ara també se'ls suma la proposta de gaudir amb la pràctica del golf. Això és que oferirà la Ciutat Esportiva Tarragona i el Catllar; un nou projecte que estarà ubicat a les instal·lacions del Club Golf Costa Daurada, l'emplaçament on es disputarà la competició de golf dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, i que avui s'ha presentat al Port de Tarragona.

Foto: Ciutat Esportiva TGN i el Catllar

La trobada ha comptat amb la presència de Joan Monzó, director general de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar, de Fabian Escude, director financer; de l'ex regidor tarragoní Agustí Mallol, assessor del projecte, i de Joan Basora, corporatif manager del Port de Tarragona. La reunió ha servit per explicar el desenvolupament d’un projecte que obrirà la instal·lació a tota la ciutadania i que vol convertir-se també en pols d’atracció per atraure turistes i visitants dels creuers que anualment visiten Tarragona i que siguin amants de la pràctica del golf.

La Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar disposarà d’un camp de Pitch&Putt que estarà llest a la tardor, de 7 pistes de pàdel que ja s’estan construint i que estaran enllestides el pròxim mes de maig, d’un gimnàs DiR i una piscina. L’objectiu és ser un referent per la pràctica esportiva per les famílies de Tarragona com pel sector turístic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar