loader
menu

CIUTAT

Una pilona regularà el trànsit a l'entorn del col·legi Pau Delclòs

El Circ Ciutat dilluns, 09 d'abril de 2018

Les queixes i la insistència del col·lectiu de pares i mares dels alumnes de l'escola Pau Delclòs relacionades amb els problemes de mobilitat al voltant del centre tindran la seva recompensa. L'Ajuntament de Tarragona instal·larà una pilona hidràulica que servirà per regular el trànsit a l’illa compresa pels carrers d’Armanyà, Adrià i Unió i Méndez Núñez, per on entren i surten els infants.

Les queixes dels pares i mares del col·legi situat a la cantonada entre els carrers Méndez Núñez i Armanyà per fi obtenen recompensa després de mesos de reclamacions i queixes. La nova pilona estarà instal·lada a la tardor i tindrà un cost d'uns 14.000 euros.

La pilona s'ubicarà al carrer d’Armanyà, a l’altura del carrer de la Unió, i només podrà ser accionada mitjançant trucada perduda pels vehicles d’emergència i pels veïns de la zona que necessitin accedir o sortir dels seus pàrquings privats. Amb la nova pilona, els vehicles que facin càrrega i descàrrega ja no podran circular en aquest carrer i hauran de realitzar les operacions aparcant al carrer de la Unió. La construcció de la pilona tindrà un cost aproximat de 14.000 euros + IVA.

Foto: @Umpapdclos

Segons ha publicat el diari Més, la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament instal·larà la nova pilona abans de la propera tardor; un fet que permetrà que l’escola Pau Delclòs comenci el curs escolar 2018-2019 amb la circulació al trànsit restringida als seus voltants.

Les reclamacions dels pares i mares de l'escola són una constant a les xarxes socials; principalment a twitter, on de manera regular pengen vídeos que reflecteixen amb claredat la problemàtica i el perill que suposa per als alumnes la lliure circulació de vehicles per la zona.

En declaracions al Més, el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Acero ha explicat que la futura instal·lació d'aquesta pilona «va en la línia de l’aposta pels espais de vianants que estem duent terme, com ara la instal·lació d’una altra pilona al carrer de Sant Oleguer o el futur projecte de l’Illa Corsini».


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar