loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El PrimaverArt del Morell desafia el mal temps i supera les expectatives

El Circ Més enllà de TGN dimarts, 10 d'abril de 2018

Aquest darrer cap de setmana el circ, el teatre, la música i la dansa han envaït els carrers i les places del Morell. Literalment. Més de dos milers de persones han trepitjat carrers morellencs per gaudir dels més de quinze espectacles que ha acollit el PrimaverArt. Aquesta no seria una xifra a tenir en compte si no estiguéssim parlant d’un municipi que compta amb una població de 3631 habitants, segons les darreres dades de l’Idescat, i que l’amenaça de pluja durant tot el cap de setmana era més que real.

Foto: Ajuntament del Morell

Com ja es preveia, els espectacles amb més afluència han estat Femmes, Adoro i Mulïer dissabte i The Incredible Box diumenge. Femmes és una proposta que s’estrenava a Catalunya i que va fer esclafir a riure i participar tots aquells que van seguir 4 àvies revolucionàries que feien de les seves des del Centre Cultural fins a la Rambla Joan Maragall. Adoro va omplir les grades de la Plaça Francesc Macià mentre dos clowns lluïen acrobàcies, música i confeti a l’escenari. Per la seva banda Mulïer, que per risc de pluja es va traslladar a un espai interior, va fer quedar petit el gimnàs de l’IES Morell amb un espectacle de dansa sobre xanques on la música va cobrar un protagonisme èpic que va emocionar el públic.

En darrer lloc, The Incredible Box va tancar el PrimaverArt diumenge a la tarda amb una Plaça Era del Castell plena de gom a gom, on el director d’un show teatral i els seus dos excèntrics ajudants van mantenir els somriures entre el públic d’inici a final. És injust destacar només tres dels més de quinze espectacles programats per aquesta quarta edició que ha continuat en la línia de programar formats i espectacles que permeten un contacte directe entre l’artista i el públic de totes les edats, totalment de franc.

L’organització en destaca que, tot i la pluja i no haver incrementat el pressupost respecte edicions passades, la participació no s’ha vist afectada, ans el contrari, ha augmentat. Fet palpable a l’espai de Food Trucks habilitat al pati del Centre de Dia, que enguany s’ha vist ampliat amb un mercadet d’artesania, per on també hi han passat milers de persones. Des de la Regidoria de Cultura, Festes i Joventut s’acusa aquest èxit a la feina i dedicació durant mesos per a preparar la programació i la imatge de la mostra, així com també en l’aposta comunicativa que s’ha fet en les dos darreres edicions.

Aquest ha estat un cap de setmana intens on l’art i la cultura s’han materialitzat al Morell. Tant que, de ben segur, morellencs i visitants trigaran en oblidar. Si més no, hauran de tenir paciència i esperar que arribi la cinquena edició del PrimaverArt que ja té dates: del 26 al 28 d’abril de 2019.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar