loader
menu

CIUTAT

L'addicció a la tecnologia entre els joves, a debat a TGN

El Circ Ciutat dijous, 12 d'abril de 2018

Arriba la VI edició del Fòrum Smart, que enguany reflexionarà sobre l’ús de les noves tecnologies i els joves, i el perill de desenvolupar una addicció. Sota el títol “Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents (experiències i propostes)”, experts del panorama europeu debatran el proper 18 d'abril al Campus Catalunya de la URV propostes d’ús responsable i adequat de les noves tecnologies, cada vegada més presents en el dia a dia, i un element indispensable per als jovesposa damunt de la taula una evidència: les tecnologies estan presents en la vida quotidiana i és important saber utilitzar-les d’una manera sana i responsable.

Foto: Fòrum Smart

Els convidats d’enguany presentaran les seves experiències com a exemple de que fer i no fer a l’hora de treballar amb els joves el risc d’addicció. Els ponents per aquesta edició, són:

Ana Santos: Tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a la ciutadania.

Inga Dóra Sigfúsdóttir: Profesora de Investigació en el Departament de Salut i Estudis de Comportament en Teachers College, Universitat de Columbia a Nova York.

Ingibjorg Eva Thorisdottir: Doctorada en l'ús de la pantalla i els efectes en salut mental.

Alfgeir Logi Kristjansson: Professor en la Universitat de Reykjavik.

Emanuel Adrian Sarbu: “Altres utilitats de les dades de l’enquesta de Planet Youth”.

Claustre Dasca: Educadora Social del Servei de Prevenció de las adiccions de l'Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar