loader
menu

CIUTAT

Una cadena humana dirà No al Pla de la Budellera

El Circ Ciutat dijous, 12 d'abril de 2018

Nova concentració a Tarragona per dir No al pla urbanístic de la Budellera. Més d’una quarantena d’entitats de la ciutat, entre les quals associacions de veïns i diferents col·lectius ecologistes, han organitzat per aquest dissabte 14 d'abril una cadena humana per rebutjar el projecte de construcció d’un nou barri amb més de 4.000 habitatges que està generant molta controvèrsia i molt rebuig veïnal.

La cadena, que portarà com a lema "Un altre urbanisme és possible" i que està organitzada per la plataforma "Salvem la Budellera", començarà a les 12 del migdia a la plaça de la Font i connectarà amb el Pla de la Seu. D'entre les entitats promotores d'aquesta nova mobilització, entre d'altres, estan la Plataforma Salvem la Llarga, GATA, la FAVT, la plataforma Oppida, l'AV Tarragona Centre, l'Hort de la Sínia, Greenpeace i la Federació d’Associacions de Veïns de la Zona de Llevant.

"Volem que es protegeixi i es gestioni adequadament tot l'entorn de l'Anella Verda", asseguren els impulsors de la mobilització, partidaris d'una política diferent a la que comportaria el Pla Parcial de la Budellera; actualment aturat. "Reconstruïm, rehabilitem, reciclem cases i barris", "millorem el centre i el comerç a la ciutat", "assegurem la connectivitat ecològica i social", "conservem la nostra flora mediterrània i la fauna litorals" o "preservem les darreres platges naturals, el paisatge costaner, el verd i el blau" són algunes de les reivindicacions per les quals es farà la cadena humana. En acabar la cadena, l'actor tarragoní Fermí Fernández llegirà un manifest.

La cadena humana s’havia programat per al passat 22 d’octubre, però els organitzadors van ajornar-la a causa de la situació política i social al País.


Documents

Cartell Cadena Humana No al Pla de la Budellera

Diptic_cadena_humana_no_Pla_Budellera


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar