loader
menu

CIUTAT

El CGPJ nomena un jutge de reforç per a TGN especialitzat en clàusules abusives

El Circ Ciutat dijous, 12 d'abril de 2018

La Comissió Permanent del Consejo General del Poder Judicial ha acordat avui concedir una comissió de serveis sense relevació de funcions al titular del Jutjat Contenciós-Administratiu número 1 de Tarragona, Guillermo Peral Fontova, per reforçar el Jutjat de Primera Instància número 8 de la mateixa ciutat, que és l’especialitzat en clàusules abusives de la província.

Durant la comissió de servei, que va ser sol·licitada per la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i que tindrà una durada de sis mesos, el magistrat atendrà un dia a la setmana els assenyalaments que corresponguin a l’òrgan judicial en la classe de repartiment 12001, referida a les accions individuals sobre condicions generals incloses en contractes de finançament amb garanties real immobiliària el prestatari del qual sigui una persona física.

Segons els informes del Servei d’Inspecció, la càrrega de treball del Jutjat de Primera Instància número 8 de Tarragona va superar àmpliament l’indicador d’entrada tant al 2016, quan va ser del 133 per cent, com al primer semestre de 2017, quan va arribar al 179 per cent.

El reforç aprovat avui compta amb l’informe favorable del Servei d’Inspecció i amb l’autorització preceptiva, a efectes econòmics, del Ministeri de Justícia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar