loader
menu

CIUTAT

La ultradreta porta a TGN el seu odi contra l'independentisme

El Circ Ciutat divendres, 13 d'abril de 2018

"No pararem fins que tots els colpistes estiguin a la presó pel dany econòmic i social que han causat.". Així anuncia el partit ultradretà Vox l'acte que farà el proper 21 d'abril a Tarragona, sota el nom de "Cañas por España" i que comptarà amb la presència de presidenta de Vox Madrid, Rocío Monasterio, que farà de ponent al Wanda Terrace, ubicat al Port de Tarragona.

Una imatge promocional de l'acte 'Cañas por España' que es farà a Tarragona el proper 21 d'abril. Foto: Vox España

Aquesta formació política, de caràcter ultradretà i que ha actuat com a acusació popular contra l'independentisme al Tribunal Suprem, a l'Audiència Nacional, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i al Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona, portarà fins a Tarragona la seva particular visió de la causa indepentista, i que consideren que està causant un gran dany econòmic i social al país.

Durant l'esdeveniment es tractaran temes com el sistema educatiu, la igualtat de gènere i, per descomptat, la independència de Catalunya; sempre des de l'òptica de Vox, que qualifica com a "trista" la situació política que es viu actualment a l'Estat espanyol, i en concret a Catalunya. Entre canya i canya, Vox presentarà també la Comissió Gestora del partit, recentment amb representació també a les comarques de Tarragona i es donaran a conèixer també els vicesecretaris provincials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar