loader
menu

CIUTAT

El trafic de creuers a TGN s'incrementarà enguany un 80 per cent

El Circ Ciutat divendres, 13 d'abril de 2018

Costa Cruceros torna a Tarragona, després de l'excel·lent acollida de les operacions del Costa neoRiviera el 2017 i com a resultat de l'excel·lent treball realitzat amb institucions locals i socis estratègics. A més, el 2018, la companyia ha optat per un vaixell, el Costa Victòria, amb capacitat per a 2.400 passatgers, enfront dels 1.700 del Costa neoRiviera, i que ha estat recentment renovat.

Fotos: Autoritat Portuària /Juan Salgueiro

Fotos: Autoritat Portuària /Juan Salgueiro

Els treballs de reforma en aquest vaixell, que han suposat una inversió d'11 milions d'euros, han inclòs cabines i també zones interiors i exteriors. A bord, els passatgers poden trobar cinc restaurants, 10 bars, un centre de wellness amb gimnàs, sales de tractament i sauna, tres piscines, una d'elles interior i només per a adults, així com teatre, casino, discoteca, biblioteca i una selecció de nous shows.

Aquest vaixell realitzarà dos itineraris. Des del 6 d'abril fins al 24 de maig, els passatgers del Costa Victòria que embarquin a Tarragona podran visitar Marsella, Savona, La Spezia, Civitavecchia (Roma) i Palma de Mallorca. En el segon itinerari, des del 25 de maig fins al 29 de setembre, els viatgers podran descobrir Savona, Olbia, Maó, Eivissa i Palma. En aquest itinerari, la companyia posa a disposició dels viatgers "Fun & Beach", un concepte de creuer, molt popular entre els clients de la companyia, en què la diversió, el relax i la música són protagonistes.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu ha agraït la feina feta per tots els agents implicats en aquest projecte, "un projecte que crea sinergies amb el sector turístic del territori". Andreu ha volgut donar les gràcies al sector comercial de la ciutat que també ha estat present en aquest acte i que juga un important paper en l'èxit del projecte de creuers. El màxim representant de l'Autoritat Portuària ha recordat les bones previsions per a 2018, amb 55 creuers i 80.000 passatgers. Per al president del Port, "treballar amb Costa ens ha permès adquirir un knowhow molt important per afrontar reptes futurs".

Per la seva banda, Raffaele D'Ambrosio, general Manager de Costa Cruceros per a l'Estat espanyol i Portugal, ha comentat: "Des Costa Cruceros estem encantats d'incrementar les nostres operacions a Tarragona, un destí que combina a la perfecció tots els elements necessaris per atraure el visitant : riquesa cultural, gastronòmica i d'entreteniment, una àmplia gamma d'excursions en terra i una molt bona connectivitat."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar