loader
menu

CIUTAT

Més de 400 persones 's'encadenen' a TGN per demanar l'aturada del Pla de la Budellera

El Circ Ciutat dissabte, 14 d'abril de 2018

Matí de reivindicació a Tarragona. Més de 400 persones han respost a la crida efectuada per la plataforma Salvem la Budellera i juntes han format una cadena humana en senyal de protesta pel projecte urbanístic que s'hi ha previst, i que ara mateix està aturat.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

La marxa, pacífica i familiar, ha comptat amb el suport de més d'uan quarantena d'entitats veïnals, ecologistes i socials de Tarragona, d'entre les quals també l'Associació de Federació de Veïns (FAVT), qui en un comunicat d'ahir mateix va assegurar que es desmarcava de la marxa, tot i que finalment sí hi ha participat. El seu vicepresident, Miguel Ángel Cruz, sí ha admès que havien demanat més informació sobre el projecte de la Budellera, però "en cap moment ens n'hem volgut desvincular".

La marxa ha connectat el principi de la plaça de la Font amb el Pla de la Seu, en una jornada en què el to reividicatiu ha anat a més a mesura que més persones s'unien a la cadena."Salvem el pulmó verd de Tarragona", "Platja Llarga, més que sorra, reconnectem l'ecosistema", "Prou especulació al litorial", "Menys totxo, més verd", "Gaudim responsablement dels nostres espais naturals" o "Cosim la ciutat, prou especualció, Ballesteros dimissió" han estat els missatges de les nombroses pancartes que s'han lluït durant la fi·lera humana en defensa de la Budellera que s'ha vist a la Part Alta.

En nom de la federació d'associacions de veïns de Llevant, els impulsors de la cadena, la seva presidenta, Gemma Fusté ha insistit que "ara no és política del totxo, ni de fer nous barris, ni de trinxar nou territori, és hora de rehabilitar i de cohesionar la ciutat".

Consulta la pàgina de facebook del Circ per veure un vídeo sobre la cadena humana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar