loader
menu

CIUTAT

Dominiques i Ajuntament estudien la ubicació més idònia per a la futura Escola Arrabassada

El Circ Ciutat dilluns, 16 d'abril de 2018

Nou pas endavant per a la construcció del futur edifici de l’Escola Arrabassada de Tarragona. L’Ajuntament de Tarragona i la congregació de les Dominiques de la Enseñanza de la Immaculada Concepción han arribat a un acord per explorar conjuntament la millor ubicació per a la construcció d’un nou centre escolar que disposarà de 6 aules d’educació infantil i 12 de primària, aula de psicomotricitat, biblioteca, tutoria i magatzem, aules de desdoblament, aules d’informàtica i d’altres d’específiques. També s'hi construïrà un gimnàs i vestidors, menjador i cuina, així com diferents espais d’ús administratiu.

L'escola Arrabassada, actualment amb barracons. Foto: cedida

Tot i que la licitació de l'obra ja es va anunciar a l'agost de l'any passat, amb un pressupost de 5,6 milions, finalment Ensenyament hi destinarà 1 milió menys, és a dir, 4.534.354 €., i es preveu que les obres tinguin una durada de 22 mesos. La superfície construïda serà de 3.690,50m2.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació de les obres a les actuals instal·lacions de l’Escola Arrabassada, que funciona amb mòduls prefabricats des de fa 10 anys. Hi han assistit el director general de Centres Públics d’Ensenyament, Antoni Massegú, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. També han comptat amb la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant, i dos regidors de l’Ajuntament: el d’Ensenyament, Francesc Roca, i el d’Urbanisme, Josep Maria Milà.

L’Escola Arrabassada és un centre de dues línies d’educació infantil i primària, que ara està situat en un altre indret del municipi, i que es traslladaran al nou espai un cop acabin les obres de construcció. El projecte constructiu ja s’ha dut a terme, està licitat i s’ha presentat a la comunitat educativa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar