loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN renova de dalt a baix l'espectacle estival de l'Amfiteatre romà

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 16 d'abril de 2018

Amfiteatrvm; una paraula que es vincula al monument, fàcil d’entendre en tots els idiomes i amb connotacions llatines que anirà acompanyada d’una imatge que combina patrimoni i recreació històrica, els elements clau del nou espectacle. Així s'anomenarà a partir d'ara l’espectacle de recreació històrica que se celebra les nits d’estiu a l’Amfiteatre romà de Tarragona, que també estrena nova imatge, i que enguany, a més, quedarà integrat dins del programa cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Una imatge de la nova marca de l'espectacle que es viurà durant l'estiu a l'Amfiteatre romà. Foto: Ajuntament de TGN

L’espectacle d’aquest estiu es renovarà completament. El primer pas ha estat crear una nova marca i una nova imatge apostant per la simplicitat, que fos fàcilment identificable amb l’espectacle i amb l’espai on es durà a terme, un monument que posiciona Tarragona com a ciutat mediterrània Patrimoni de la Humanitat. I al mateix temps, segons ha explicat la regidora de Turisme, Imma Rodríguez, “reforçar la imatge icònica de la ciutat, la més fotografiada pels turistes i que hem aconseguit que sigui protagonista a la campanya de promoció internacional de Turespaña, i d’aquesta manera aprofitem les possibilitats de promoció i notorietat que ens ofereix aquest fet”.

Seguint la línia de les edicions anteriors de Tarragona Història Viva, aquest estiu es mantindrà el relat de ciutat mediterrània de la història viva, però dotant a l’espectacle d’elements nous que augmentin l’espectacularitat (representació, tecnologia, so, imatge) i d’un treball acurat en el guió de l’espectacle. Així doncs, es continua apostant per realitzar un únic espectacle durant tot l’estiu acompanyat de les noves tecnologies, per tal d’aconseguir oferir un producte que emocioni a tarragonins i visitants.

"Aquest any farem un gir a l'espectacle, amb la voluntat de millorar-lo i aconseguir una millor acollida, després de l’exitosa experiència de l'any passat, en què vam iniciar un nou model de representació dins el marc del programa Història Viva, amb un únic espectacle més enfocat al públic turístic i a les famílies”, ha explicat Rodríguez.

Així, tenint en compte la bona acollida, s’han incrementat el nombre de representacions, passant de 7 a 10. A més, s’ha treballat per dotar de més notorietat i visibilitat l’espectacle i també la imatge de la ciutat. Per donar a conèixer les novetats d’Amfiteatrvm s’ha elaborat un vídeo promocional que es pot veure al Youtube.

Ara mateix l’espectacle Amfiteatrvm està en procés de creació el guió, els elements tècnics i artístics, així com els elements de recreació històrica. Les dates de celebració seran del 27 de juliol al 25 d’agost (divendres i dissabtes) a les 22 h i es realitzarà en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar