loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Patrulla Águila i els paracaigudistes de l'exèrcit de l'aire es 'colen' al programa cultural dels Jocs

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 17 d'abril de 2018

Presència militar espanyola enmig del programa cultural dels Jocs Mediterranis. Això és el que sembla que passarà el proper 20 de maig, data en la qual la Patrulla Águila i la unitat de paracaigudistes acrobàtics de l'Exèrcit de l'Aire farà una exhibició a l'entorn de la platja del Miracle. Els paracaigudistes caurien sobre la mateixa sorra de la platja.

Foto: pixabay

Segons ha publicat Diari de Tarragona, els detalls del programa encara no s'han donat a conèixer i als webs tant de la Patrulla Àguila com de la unitat de paracaigudistes no està marcat el 20 de maig com a data amb activitats. Tot i això, segons el rotatiu, diverses fonts coneixedores de les reunions per dur a terme aquesta exhibició han assegurat que la data idònia perquè aquesta unitat de l'exèrcit de l'aire s'exhibeixi al Miracle és el 20 de maig. Les properes exhibicions de la Patrulla Águila seran a Berlin, del 24 al 29 d'aquest mes, i el proper 6 de maig, a Jerez, amb motiu del Gran Premi de motociclisme.

Tant la Patrulla Águila com els paracaigudistes s'instal·larien el dia abans de l'exhibició a les instal·lacions de l'aeroport de Reus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar