loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Fira d'Abril de Bonavista recupera el seu esplendor

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 18 d'abril de 2018

Com cada any, el barri tarragoní de Bonavista celebrarà la Fira d'abril, tot i que en enguany, que arriba a la seva 36ena edició, ho farà recuperant l'esplendor d'anys anteriors. El certamen, que tindrà lloc del 27 d'abril a l'1 de maig, tornarà a comptar amb casetes individuals; un format que es va deixar de fer l'any 2012 per motius econòmics.

Una imatge del cartell de la 36ena Fira d'abril de Bonavista. Foto: Ajuntament de TGN

Ara, però, un cop superada la falta de recursos, la Fira d’Abril tarragonina torna als seus orígens amb sis casetes d’entitats i fins i tot un mesón. En aquesta edició, l’entitat organitzadora serà la "Casa de Andalucía de Tarragona y provincia", amb la col·laboració d’Espimsa, l’Associació de Veïns de Bonavista, Unió de Comerciants de Bonavista i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres.

La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, Charo García, ha destacat que “la Fira d’Abril de Bonavista és de les més importants de Catalunya i la recuperació de les casetes ha estat possible perquè des de la nostra entitat ho tirarem endavant amb la participació d’altres associacions”.

Les 6 casetes tindran entre 200 i 400 m2, i seran de les entitats següents: Associació de Veïns de Bonavista; Braseria Cabrera; Torre del Oro; Racing Bonavista; Academia Art i Flamenc i la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia. També hi haurà una part d’atraccions de fira del Gremi d’Atraccions Firaires de Catalunya.

"La Fira inicia una nova etapa amb la tornada de les casetes, una reivindicació de les entitats que hi participen cada any, i que ara ja serà possible”, ha explicat la regidora de comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando.

Horaris de la fira

27 d’abril, de 8 a 3.30 de la matinada.

28 d’abril, de 18 a 3.30 de la matinada

29 d’abril, d’11 del matí (amb la doma de cavalls) fins a l’ 1 de la matinada.

30 d’abril, de les 20 a les 3.30 de la matinada

1 de maig, de les 11 del matí a les 24 hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar