loader
menu

CIUTAT

Els Xiquets de TGN retreuen a l'Ajuntament poca diligència i poca planificació amb l'estat del local

El Circ Ciutat diumenge, 22 d'abril de 2018

El trasllat forçat dels Xiquets de Tarragona al recinte Firal a causa de les deficiències estructurals al seu local ha causat controvèrsia i malestar entre la colla. En un extens comunicat, la junta directiva matalassera s'ha mostrat crític amb l'actuació de l'Ajuntament de Tarragona, el propietari del local, a qui retreu que no hagi actuat abans, tot i les alertes enviades per la colla venen des de fa temps.

Foto: facebook Xiquets de Tarragona

"Intuíem que el local necessitava una intervenció urgent i duradora i temíem per tant que aquesta situació podia arribar, però no s’ha previst amb la suficient diligència ni planificació. Som en aquest sentit crítics amb l’actuació fins ara de l’Ajuntament, que n’és el principal responsable", assenyala la colla de Santa Anna, que també indica que "feia temps que per moltes altres qüestions (el local) no s'ajustava a les necessitats d'una colla com la nostra, en termes de massa social i de dimensió castellera. Els Xiquets ja feia anys que necessitàvem, i així se li havia traslladat a l'Ajuntament..."

Els Xiquets també deixen clar que les deficiències en l'estructura del local els preocupen des de fa anys, malgrat que des el consistori no s'hi va posar de manera seriosa fins fa dos anys: "Malgrat portar anys fent aquest advertiment, les converses amb l’Ajuntament no es van intensificar fins el 2016, quan es van detectar noves esquerdes en una de les sales, que es va haver de tancar".

En el comunicat, els matalassers reconeixen i agraeixen la tasca dels tècnics municipals, però també deixen clar que una planta i mitja del local portaven tancades des de principis d'any. Des de la colla asseguren que ara mateix la seva prioritat és trobar un local que reuneixi les condicions per preparar la temporada que tot just acaba de començar: "La nostra principal preocupació en aquest moment és cercar un local d’assaig que reuneixi o pugui reunir amb garanties tots els requisits que necessita una colla de gamma extra".

Llegeix el comunicat dels Xiquets de Tarragona en el document adjunt.


Documents

Comunicat Xiquets de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar