loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'aparcament de la Móra serà per a residents durant l'estiu

El Circ Ciutat dijous, 30 de maig de 2013

L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) integrarà aquest estiu l’aparcament dissuasiu de la Móra i concedirà el distintiu de resident per als residents de La Móra i Ferran que tinguin interès en aparcar a prop de la platja. La tarifa especial és del 15 de juny al 15 de setembre en la zona regulada del barri. Aquesta tarificació s’aplica per tercer any consecutiu, per tal de facilitar que els residents a la Móra i Ferran puguin accedir més fàcilment a la platja, atès que durant els mesos d’estiu trobaven dificultats per trobar aparcament degut a l’intensa afluència de vehicles.

Fins ara, era l’Associació de Veïns del barri qui repartia les targetes ja que aquest aparcament es va posar en marxa quan encara no s’havia posat en marxa el sistema integral de regulació d’aparcament de la ciutat. Així doncs, ara es normalitzarà la situació i enguany, serà la pròpia empresa municipal qui atorgui el distintiu trimestral amb la fi de garantir que s’apliquin els mateixos requisits que la resta de la ciutat a l’hora d’accedir a la tarifa de resident. AMT vol assumir, així, la responsabilitat del control d’aquests distintius, utilitzant criteris únics i transparents.

Són 273 places que, des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, tindran tarifes diferents per a residents i no residents. Per obtenir el distintiu trimestral de resident és condició indispensable estar empadronat dins d'algun dels sectors compresos dins de l'Àrea Regulada, en aquest cas els barris de La Mora, Ferran i ser titular o conductor principal d’un vehicle de més de 2 rodes donat d’alta de l’IVTM (Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica) a la ciutat de Tarragona. En cap cas el vehicle no podrà superar les 7 places i els 5,5 metres de longitud. També poden obtenir-ho els residents amb vehicles d'empresa o de lloguer de llarga durada.

L’import de la targeta de resident trimestral té un import de 25€ i s’han de sol·licitar a les oficines d’AMT situades al pàrquing Saavedra.
Per als no residents, les tarifes seran:
30 min.….... 0,25 €
1 hora .….… 0,50 €
2 hores .….. 1 €
4 hores ….. 2 €
Tot el dia 3€ (per pagar més de 4 hores s'haurà d'introduir directament els 3€)

Cal recordar, a més, que els controladors de la zona regulada ja poden denunciar les conductes infractores en aparcament, la qual cosa millorarà la circulació de La Móra ja que a l’estiu tenen nombrosos problemes d’aparcaments en dobles fileres, damunt voreres i que provoquen retencions i retards en el transport urbà col·lectiu.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar