loader
menu

CIUTAT

Bicicletada i exhibició aèria, la millor combinació per fer esport en família i gaudir d'un espectacle únic

El Circ Ciutat dimarts, 24 d'abril de 2018

La Bicicletada Popular i l’Exhibició Aèria oferiran els dies 12 i 13 de maig un complet cap de setmana a Tarragona que combinarà l’esport familiar amb les espectaculars acrobàcies de tres grups d’avions. Pel que fa a l'exhibició aèria, que enguany arriba a la sisena edició, comptarà amb dues novetats destacades. En primer lloc, l’horari, ja que tindrà lloc a les 18 h de la tarda, enlloc del matí, en un canvi que ha d’augmentar la comoditat del públic i potenciar l’espectacularitat de l’acte. D’altra banda, a les tradicionals i aclamades acrobàcies de l’equip Bravo 3 s’hi afegiran els membres de la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i del pilot català Àlex Balcells. Tres exhibicions de primeríssim nivell, per tant, que augmentaran el nivell i l’interès de la jornada.

Foto: Repsol

L'exhibició que se celebra en el marc de la Bicicletada arribarà una setmana abans de l'altra exhibició aèria que viurà la ciutat. En aquest cas, la que oferirà la Patrulla Águila i els paracaigudistes de l'Exèrcit de l'Aire, que tindrà lloc el proper 20 de maig.

Quant a la Bicicletada, que compleix 28 edicions, s’espera que hi participin prop de 4.000 persones. Es tracta d'una gran cita esportiva i ciutadana que, un any més, tornarà a comptar amb dos circuits: el principal de 17 km i l’infantil de 2,4 km. Tots dos circuits tenen la sortida i l’arribada a l’avinguda Vidal i Barraquer, davant de la Tabacalera.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del divendres 27 d’abril per dues vies. Presencialment, a les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, Riuclar, Campclar, Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, i també al centre comercial Carrefour de Tarragona. El termini d’inscripció per aquesta via finalitza el dia abans de la Bicicletada.

Per internet, les inscripcions es podran formalitzar fins al divendres 11 de maig, a través de la pàgina web www.labicicletada.cat. A través d’aquesta via els participants podran recollir el dorsal a qualsevol dels punts esmentats anteriorment, o bé el mateix dia de la Bicicletada minuts abans de la sortida.

La 28a Bicicletada i la 6a Exhibició Aèria són possibles gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro i el patrocini de Repsol, BASF i Carrefour.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar