loader
menu

CIUTAT

Una quarantena de centres educatius i institucions promouran a TGN les alternatives de l'FP

El Circ Ciutat dimecres, 25 d'abril de 2018

Una quarantena de centres educatius i institucions de Tarragona promouran durant dos dies les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori. Ho faran a la Fira Camins d'FP, que tindrà lloc al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona els propers dies 3 i 4 de maig, i que està adreçada principalment a alumnes dels darrers cursos d'ESO, però també a professionals de l'àmbit educatiu i persones interessades millorar la seva ocupabilitat a través de l'actualització professional.

Foto: Ajuntament de TGN

L'obertura dels estands expositors anirà acompanyada de diferents activitats demostratives, una mostra d'empreses del territori i un espai d'orientació acadèmica i professional adreçat a les persones que tinguin interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l'FP. El divendres 4 de maig, a més, se celebrarà una jornada tècnica amb xerrades que abordaran aspectes com el biaix de gènere a la Formació Professional industrial o la inserció laboral de la FP i una taula rodona sobre la formació professional dual

"La formació professional és una estratègia de ciutat, com ho demostra l’àmplia oferta dels centres educatius de la ciutat o les iniciatives municipals com els certificats de professionalitat promoguts per Tarragona Impulsa. Però, el més important, és que és una estratègia compartida de tot el territori, una aposta decidida de les institucions i els actors socioeconòmics”, ha destacat el regidor d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca.

Per la seva banda, el diputat de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Juanjo Malràs, ha posat de manifest la implicació de la institució, un any més, en aquesta iniciativa, que "reuneix en clau territorial l'oferta de formació professional del Camp de Tarragona per tal de promoure itineraris professionalitzadors de qualitat i afavorir la millora de l'ocupabilitat de les persones". A més, la Diputació també hi participarà amb els estands de les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus i el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de Tarragona, que mostraran la seva oferta educativa.

La Fira està coorganitzada per diferents entitats locals (ajuntaments de Tarragona, Reus, El Vendrell, Valls i el consell comarcal de la Conca de Barberà), així com també per la Diputació de Tarragona, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar