loader
menu

CIUTAT

Superat amb èxit un simulacre d'emergència en un creuer atracat al Port d TGN

El Circ Ciutat dijous, 26 d'abril de 2018

El Costa Victoria, de la companyia Costa Crociere, va ser l’escenari el passat divendres d’un simulacre d’incendi, on van participar l’Autoritat Portuària de Tarragona, Capitania Marítima, Bombers de la Generalitat, Bombers del Parc Químic, Salvament Marítim i la Guardia Civil.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

El simulacre va consistir en la simulació d’un incendi en una de les cobertes del creuer, atracat al Moll de Llevant, que va servir per comprovar la coordinació de les actuacions de tots els equips implicats en la gestió de l’emergència, tant del propi creuer com de suport extern.

Avui s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de TGN la jornada tècnica “Actuacions en cas d’emergència en creuers atracats en ports”, que ha servit per analitzar la resposta dels diferents agents implicats durant el simulacre, la metodologia d’actuació i la coordinació d’equips.

Des de l’APT, s’ha parlat del Pla d’Autoprotecció del Port i de la coordinació d’actuacions en cas d’emergència. Per la seva banda, Salvament Marítim s’ha encarregat d’explicar les operacions de salvament en vaixells amb passatge i Capitania Marítima de la seguretat en creuers. La ponència dels Bombers de la Generalitat ha versat sobre la gestió d’actuacions operatives en emergències en creuers, l’evacuació. Per acabar, s’ha realitzat una taula rodona, amb la participació de tots els agents implicats, on s’ha fet una anàlisi del simulacre del passat divendres


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar