loader
menu

CIUTAT

Els Jocs Mediterranis ja tenen Marxa Olímpica i Fanfarria

El Circ Ciutat dijous, 26 d'abril de 2018

Els Jocs Mediterranis ja tenen Marxa Olímpica i Fanfarria. Les dues peces, composades pel professor del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, Antoni Ernest Sebastià Torrent, han estat enregistrades per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Les dues peces, composades pel professor del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, Antoni Ernest Sebastià Torrent, han estat enregistrades per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Es tracta de les dues composicions musicals que sonaran durant les cerimònies de lliurament de les medalles als guanyadors de les diferents disciplines esportives dels Jocs. L’enregistrament va fer-se el passat mes de març a l’Auditori de Barcelona amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya sota la direcció d'Alfons Reverté Casas.

Una imatge de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Foto: Diputació de Tarragona

La Marxa Olímpica

La Marxa Olímpica dels XVIII Jocs Mediterranis, d’uns dos minuts de durada, és una peça per a orquestra simfònica en què intervenen una seixantena d’instruments. Amb un tema central amb repeticions, té un caràcter de marxa i està pensat pel moment en què els esportistes es dirigeixen al podi per rebre les medalles com a guanyadors de les diferents competicions esportives. Amb un ritme animós i triomfant, la música d’aquesta composició recorda el caràcter obert, creatiu, fresc i acollidor de la societat que acull aquest esdeveniment esportiu i social a la ciutat de Tarragona.

Clica AQUÍ per escoltar la Marxa Olímpica.

La Fanfarria

La Fanfàrria composta per aquest esdeveniment és una peca musical d’una durada de 20 segons, interpretada per instruments de metall i percussió. Es tracta d’una composició brillant i impactant amb referències al passat romà de Tarragona. En la seva interpretació intervenen quatre trompes, tres trompetes, tres trombons, una tuba, timbales i un bombo. La fanfara està concebuda com una peça introductòria i amb gran sonoritat per posar en alerta al públic davant l’inici imminent de la cerimònia de lliurament de medalles.

Clica AQUÍ per escoltar la Fanfarria dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar