loader
menu

CIUTAT

Tarragona, cada dia amb menys arbres

El Circ Ciutat dijous, 26 d'abril de 2018

Ja sigui per l'acció de la natura o per la de l'home, Tarragona cada dia té menys arbres. En el primer cas, no es poden identificar els culpables, però en el segon, sí i de manera clara. Això és el que ha denunciat l'Associació de Veïns Tarragona Centre, que ha lamentat que l'Ajuntament els hagi ignorat després que van sol·licitar la reposició d'arbres als carrer Sevilla, Caputxins i Zamenhoff aprofitant que en la zona s'hi estaven fent obres a finals de l'any passat.

Fotos: AV Tarragona Centre

Fotos: AV Tarragona Centre

L'ens veïnal recorda que van fer la petició, a través de l'OMAC, el novembre de l'any passat, sense que, de moment, el consistori hagi respost a les seves peticions. Com a prova de que l'administració local tarragonina ha fet els ulls grossos amb els seus suggeriments, han enviat imatges de forats dels esmentats carrers on abans hi havia arbres, i ara, en canvi, apareixen tapats. Ja sigui amb escocells, però sense cap forat perquè hi capigui un arbre, o directament amb ciment, impedint que en aquell espai hi pugui tornar a haver arbres o plantes.

"Volem felicitar a l'equip que ha fet aquesta actuació, ja que d'aquesta manera s'ha resolt un problema per sempre i així cada vegada tindrem menys arbres que ajudin a descontaminar la nostra ciutat, facilitar ombra i ha donar un millor aspecte als nostres carrers. Enhorabona als responsables. Cada dia Tarragona menys verda", ironitza l'ens veïnal, que lamenta que l'eliminació d'arbres és habitual en altres carrers.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar