loader
menu

CIUTAT

El president del Port de TGN, nomenat nou president del Clúster Químic de TGN

El Circ Ciutat divendres, 27 d'abril de 2018

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, és des d’avui el nou president de ChemMed, el clúster químic industrial, logístic, acadèmic i científic de la química a Tarragona. Aquest matí s’ha celebrat a les oficines de l’Autoritat Portuària de Tarragona l’assemblea general ordinària del clúster, on s’ha dut a terme aquest nomenament i el de la resta de l’equip.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

La vicepresidència recau en Ricard Font, secretari de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya. Genoveva Climent, directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, és la nova directora. El secretari general de l’AEQT, Fernando Huidobro, és el nou secretari del clúster; Daniel Montserrat, director d’AITASA, és el tresorer i Yolanda Vizcarro, secretària general de Serveis Jurídics del Port de Tarragona, és la vocal.

L’assemblea general de ChemMed ha servit també per aprovar els comptes de l’exercici 2017 i el pressupost per aquest any 2018, a més de les quotes dels associats fundadors per a enguany. Pel que fa a l’informe d’activitats presentat durant la reunió, de 2017 destaca la participació del clúster a la Intermodal South America, a la Jornada de Ferrmed, a l’Argus Petrochemical Markets i a l’EPCA, entre d’altres. En referència a les previsions per a aquest any 2018, s’han comentat les principals accions que desenvoluparà ChemMed, entre les que es compta la participació en fires de projecció internacional.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar