loader
menu

CIUTAT

El Joan XXIII acomiada els seus residents

El Circ Ciutat divendres, 27 d'abril de 2018

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l’Atenció Primària del Camp de Tarragona han fet l'acte de comiat als 37 residents que han finalitzat la residència; 28 dels quals amb especialitats hospitalàries i 9 amb l’especialitat de medicina familiar i comunitària.

Foto: HJ23

Els nous especialistes, acompanyats pels seus tutors, han rebut el reconeixement del director de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons, del director de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, del cap d’estudis de l’Hospital Joan XXIII, Cristóbal Añez, i de la metgessa especialista en medicina familiar i comunitària, Eva Satué, en representació de la coordinadora de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, Cruzma Fuentes. Els residents han rebut uns obsequis i el llibre del pediatre i antropòleg, Xavier Allué, “50 anys, Hospital Joan XXIII (1967-2017)”.

Llarga trajectòria

L'Hospital Universitari Joan XXIII té una llarga trajectòria docent que es remunta a l’any 1973, quan es va integrar el Programa de Formació Mèdica Especialitzada del Ministeri de Sanitat i Consum, introduint progressivament aquesta formació a les diferents especialitats. Per aquesta raó, actualment oferta places de formació en la majoria d’especialitats. L’historial docent és, per tant, ampli i de gran experiència, ja que són 43 promocions les que s’han format en el centre, tant de metges, biòlegs, farmacèutics o químics. A més, des de l’any 1994, l'hospital va iniciar la formació de la primera promoció de llevadores residents (LLIRS), depenent de la Unitat Docent de Llevadores de Catalunya, adscrita a l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar