loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El nou accés a l'arena de l'Amfiteatre, a punt

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 30 d'abril de 2018

L'arena de l'Amfiteatre Romà tornarà a ser accessible en breu. Es tracta d'una estructura metàl·lica amb escales que malgrat la seva funcionalitat continuarà sent una barrera per a les persones amb mobilitat reduïda, com passa a la majoria de monuments romans que hi ha a la ciutat.

Foto: @begofloria

L'encarregada de donar visibilitat a les escales ha estat la regidora de Patrimoni, Begoña Floría, qui ha penjat la imatge del nou entramat metàl·lic a les xarxes, on ha dit que confia que a finals d'aquesta setmana els accessos ja estiguin oberts.

La construcció del nou accés a l'arena de l'amfiteatre s'ha fet amb celeritat després de que el consistori anunciés, ara fa dos mesos i mig, que en prohibia l'accés a causa d'una esquerda en el mur posterior de la grada afegida l'any 1979. Un cop reoberts els accessos, l'entrada al monument deixarà de ser gratuït; una deferència que ha tingut Patrimoni des de mitjan febrer d'enguany.

D'aquesta manera, i tal com va assegurar el mateix Ajuntament, l'arena de l'Amfiteatre sí serà accessible durant el Festival Tarraco Viva, que començarà el proper 13 de maig.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar