loader
menu

El ritual de fer el vermut, reinventat

El Circ Cultura dimecres, 02 de maig de 2018

Reinventar el 'ritual' de fer el vermut. Això és el que proposa Port Tarraco des del pròxim diumenge 6 de maig fins al 10 de juny en el marc de "Diumenges a Port Tarraco"; un programa d'entreteniment que tindrà lloc a l'amfiteatre de la marina, i que consistirà en tres màster class i vermuts temàtics (swing, flamenc, rumba) i altres tres esdeveniments dedicats a l'esport (zumba, body combat i sh'bam ) per animar els tarragonins i tarragonines a que gaudeixin d'aquest espai a la vora del mar.

Una imatge del Sunset Festival de 2016, organitzat per Port Tarraco. Foto: Port Tarraco

Diumenges a Port Tarraco servirà com a "escalfament" de l'activitat lúdica que tindrà continuïtat en els mesos d'estiu amb la segona edició del Sunset Festival i 17 actes al juliol, agost i setembre. El segell de la proposta és marcadament familiar, amb atenció molt especial a la diversió dels més petits, encara que sense oblidar a joves i adults.

A més, l'aparcament és gratuït i totes les terrasses de la marina oferiran una degustació de tapes a preus populars. "Costa connectar la Part Alta i la Part Baixa, però creiem que sent constants en la promoció d'actes atractius ho aconseguirem", ha destacat Mireia Pérez, responsable de Marketing de Port Tarraco.

Programa de Diumenges a Port Tarraco

Diumenge 6 de maig (12h)
Swing vermut: Master Class + Swing Airlines

Diumenge 13 de maig (12h)
Esport vermut: Zumba + Dance Kids

Diumenge 20 de maig (12h)
Flamenc vermut: Master Class + Art i Flamenc

Diumenge 27 de maig (12h)
Esport vermut: Body Combat + Action Kids

Diumenge 3 de juny (12h)
Rumb vermut: Master Class + Los Xatus (amb Sergi de Vergüenza Ajena)

Diumenge 10 de juny (12h)
Esport vermut: Sh'Bam + Gim Kids

Podeu consultar també el programa de Diumenges a Port Tarraco en el document adjunt.


Documents

Programa Diumenges a Port Tarraco


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar