loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El ritual de fer el vermut, reinventat

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 02 de maig de 2018

Reinventar el 'ritual' de fer el vermut. Això és el que proposa Port Tarraco des del pròxim diumenge 6 de maig fins al 10 de juny en el marc de "Diumenges a Port Tarraco"; un programa d'entreteniment que tindrà lloc a l'amfiteatre de la marina, i que consistirà en tres màster class i vermuts temàtics (swing, flamenc, rumba) i altres tres esdeveniments dedicats a l'esport (zumba, body combat i sh'bam ) per animar els tarragonins i tarragonines a que gaudeixin d'aquest espai a la vora del mar.

Una imatge del Sunset Festival de 2016, organitzat per Port Tarraco. Foto: Port Tarraco

Diumenges a Port Tarraco servirà com a "escalfament" de l'activitat lúdica que tindrà continuïtat en els mesos d'estiu amb la segona edició del Sunset Festival i 17 actes al juliol, agost i setembre. El segell de la proposta és marcadament familiar, amb atenció molt especial a la diversió dels més petits, encara que sense oblidar a joves i adults.

A més, l'aparcament és gratuït i totes les terrasses de la marina oferiran una degustació de tapes a preus populars. "Costa connectar la Part Alta i la Part Baixa, però creiem que sent constants en la promoció d'actes atractius ho aconseguirem", ha destacat Mireia Pérez, responsable de Marketing de Port Tarraco.

Programa de Diumenges a Port Tarraco

Diumenge 6 de maig (12h)
Swing vermut: Master Class + Swing Airlines

Diumenge 13 de maig (12h)
Esport vermut: Zumba + Dance Kids

Diumenge 20 de maig (12h)
Flamenc vermut: Master Class + Art i Flamenc

Diumenge 27 de maig (12h)
Esport vermut: Body Combat + Action Kids

Diumenge 3 de juny (12h)
Rumb vermut: Master Class + Los Xatus (amb Sergi de Vergüenza Ajena)

Diumenge 10 de juny (12h)
Esport vermut: Sh'Bam + Gim Kids

Podeu consultar també el programa de Diumenges a Port Tarraco en el document adjunt.


Documents

Programa Diumenges a Port Tarraco


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar