loader
menu

CIUTAT

La plaça Corsini torna a mans municipals

El Circ Ciutat divendres, 04 de maig de 2018

L'Ajuntament de Tarragona per fi recupera la plaça Corsini. Tècnicament, ho farà el proper 8 de maig, que és la data en què el Ministeri de Foment realitzarà l’acte administratiu pel qual el consistori recepcionarà les obres efectuades a la plaça en els darrers mesos després de la desaparició de la carpa. Un cop fet aquest tràmit, s'iniciaran els treballs pendents en aquest espai, que consisteixen, principalment, en la instal·lació de la font que ja hi havia, a part del mobiliari urbà, com ara bancs i paperers, i altres elements ornamentals.

Una imatge de la plaça Corsini en obre. Foto: circdetarragona.com

Foto: Cedida

Un cop recepcionada la plaça Corsini, també s'acceleraran els terminis perquè el mercadet dels dimarts i els dijous que actualment està a la Rambla Nova, torni al seu emplaçament tradicional després d'un èxode de més d'una dècada a causa de l'obra del Mercat Central. Segons ha informat el mateix consistori en la darrera reunió de la Taula de marxants celebrada aquesta mateixa setmana ja s'ha tractat del trasllat dels paradistes a Corsini, encara que sense data concreta.

La consellera Elvira Ferrando ha manifestat la seva satisfacció amb la recepció de la plaça Corsini “perquè es dona un pas més per finalitzar el conjunt d’obres d’aquest espai comercial que de ben segur sumarà a la dinamització de tot el comerç de la ciutat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar