loader
menu

CIUTAT

El canal de Castelldefels, a punt per tornar a ser olímpic

El Circ Ciutat divendres, 04 de maig de 2018

El Canal Olímpic de Catalunya estrenarà obres de millora per acollir les proves de rem i piragüisme dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Entre les actuacions realitzades destaquen la rehabilitació de la zona de grades i substitució de la porta metàl·lica d’accés al recinte; la pavimentació de la plataforma superior, on s’ubiquen els edificis d’oficina de les instal·lacions esportives; la rehabilitació del mur inclinat de formigó i la terrassa dels edificis d’oficina de les instal·lacions esportives; la instal·lació d’un sistema de climatització, col·locació de proteccions solars a les plantes 1a i 2a i segellat dels ancoratges del mur cortina de la torre de control i l'adequació de cinc banys públics i una cambra de serveis situats a la zona de les grades.

Foto: Ajuntament de Tarragona

A més, s'ha executat la reforma de dos vestuaris, la climatització del gimnàs i la rehabilitació de la plataforma dels hangars. Els treballs han tingut un cost de 600.000 euros, aportats per la Diputació de Barcelona.

Després de la visita, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la bona entesa entre les institucions: “Que tots els avui presents siguem capaços de posar-nos d’acord per tirar endavant una reforma a una instal·lació esportiva de primer nivell com aquesta, és una magnífica notícia. A la demarcació de Tarragona moltes instal·lacions de diferents també es posen al dia gràcies al suport de la suport de la Diputació de Tarragona”.

Ballesteros també ha posat l’accent en els beneficis que la millora d’aquesta i d’altres instal·lacions poden suposar per al territori més enllà dels deu dies de competició: “L’aposta pels stage de diferents equips i seleccions i temporada baixa i, en definitiva, pel turisme esportiu és un dels llegats més importants que els Jocs mediterranis poden deixar al conjunt del país”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar