loader
menu

CIUTAT

Quatre tarragonins s'incorporen a la nova direcció de NNGG Catalunya

El Circ Ciutat dilluns, 07 de maig de 2018

Quatre membres de Noves Generacions Tarragona han passat a formar part de la nova direcció de NNGG Catalunya. Es tracta del tarragoní Joaquim Vandellòs, que en serà el nou vicesecretari general d'Estudis i Programes, mentre que el tortosí Robert Albiol serà secretari de sectorials. També s'incorporen a l'executiva Carlos Pastor (Torredembarra) i Sergio Moro (Cunit)

Foto: NNGG Catalunya

La incorporació d'aquests quatre joves del PP tarragoní va tenir lloc durant la celebració del XIIIè Congrés de Noves Generacions de Catalunya, que es va celebrar el passat diumenge a Barcelona. El tarragoní Joaquim Vandellòs va defensar una esmena que proposava que NNGG apostés per la devolució de les competències d'Educació al Govern Central. En aquesta esmena s'afirmava "la necessitat que una matèria tan sensible i d'interès nacional com l'educació sigui competència exclusiva de l'Estat". A més, en la seva defensa, Vandellòs argumentava que l'educació és "susceptible de ser utilitzada pels governs separatistes per fragmentar la unitat d'Espanya".

L'esmena presentada pel tarragoní va ser aprovada per una àmplia majoria dels compromissaris, passant a formar part de la ponència política sorgida del congrés.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar