loader
menu

CIUTAT

Los Lunnis s'incorporen a l'univers dels Jocs Mediterranis

El Circ Ciutat dilluns, 07 de maig de 2018

Un miler de nens i nenes de les llars d’infants municipals i de diverses escoles d'educació infantil de Tarragona han assistit aquesta tarda a la presentació de la cançó dels Lunis dels Jocs Mediterranis. Lucrecia i els Lunnis han interpretat la cançó dels Jocs Mediterranis 2018 i han estrenat el capítol 'Lucio Minicio, campió olímpic' on participa la mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, Tarracus.

Foto: @tarragona2018

El capítol està protagonitzat pel campió olímpic Lucio Minicio. Lucio vivia a Barcino (Barcelona) i presumia de ser el millor en tots els esports fins que a Tarraco l'atleta romà Tarracus el va guanyar. Això va ensenyar a Lucio a centrar-se només en un esport: les carreres de quadrigas, i va convocar als millors per competir en els seus propis Jocs Mediterranis. Al final es va convertir en el primer medallista olímpic espanyol.

"És emocionant veure junts a Tarracus i als Lunis i com es contagien els nens i nenes d’aquest esperit dels Jocs”, h explicat l’alcalde Ballesteros, acompanyat pel director de RTVE Catalunya, Carles Gonzàlez.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar