loader
menu

CIUTAT

Nova demanda perquè l'Ajuntament destini més diners a renovar la flota de l'EMT

El Circ Ciutat divendres, 11 de maig de 2018

Nova demanda perquè l'Ajuntament de Tarragona augmenti l'aportació pressupostària a la flota d'autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT). En aquesta ocasió, del grup municipal d'ERC al consistori, i enmig de la vaga convocada pels conductors.

Foto: circdetarragona.com

Els republicans aposten per dotar a l'EMT d’un pla de finançament, tot denunciant que dels 65 vehicles que té actualment l'empresa, 7 superen els 20 anys de servei i seran 53 els que aniran superant els 15 anys de servei durant els propers 4 anys’. En aquest aspecte, el regidor republicà Jordi Fortuny va estar present al consell d’administració de l’empresa d’aquest dijous i va anunciar que el seu grup sotmetrà aquesta proposta a votació al consell plenari de la setmana vinent mitjançant una moció.

ERC considera del tot insuficient l’aportació de poc més d’1 milió d’euros anuals que Begoña Floria, presidenta de l’EMT i portaveu de l’equip de govern, va anunciar en consell d’administració i demanen una previsió d’inversió que solucioni les mancances de l’EMT. ‘Qualsevol empresa necessita un pla de finançament per planificar i fer front a les seves necessitats reals. L’Ajuntament ha de fer números i comprometre les aportacions que garanteixin un servei de transport públic en condicions’, afirma Fortuny.

Els republicans destaquen que la renovació dels autobusos revertirà sens dubte en una millora de servei cap a l’usuari. ‘L’EMT compta amb més de 9 milions de viatgers cada any i les tarragonines i tarragonins mereixem uns autobusos moderns, confortables i accessibles’, conclou Jordi Fortuny.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar