loader
menu

CIUTAT

El cel de Tarragona s'omple d'acrobàcies

El Circ Ciutat diumenge, 13 de maig de 2018

Matí d'esport en família i migdia d'oci davant del Balcó del Mediterrani. Dit d'una altra manera, bicicletada i exhibició aèria; el menú lúdic ofert per Repsol durant aquest cap de setmana a la ciutat. La Bicicletada ha aplegat uns 3.500 participants en una agradable passejada per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat, en un circuit de 17 quilòmetres que ha transcorregut per Torres Jordi, Passeig de la Independència, Pont Vell, Polígon Francolí, autovia de Salou, Carretera de València, Avinguda Roma, Marquès de Montoliu, Avinguda Catalunya, Maria Cristina, Passeig Torroja, Camí de la Cuixa, Mozart, Internet, Joan Fuster, Passeig Marítim, Moll de Costa, Pere Martell, Torres Jordi, Passeig de la Independència, Via Roma (lateral) i Vidal i Barraquer.

Foto: Ajuntament de TGN

Per la seva banda, els més petits han protagonitzat la seva pròpia bicicletada, amb un circuit de 2,4 quilòmetres especialment pensat per a ells. En aquest cas, el recorregut ha sortit de Vidal i Barraquer i ha passat per Torres Jordi, Pere Martell, Trafalgar, passeig Independència, lateral Via Roma, amb arribada a Vidal i Barraquer.

Completada la 28a Bicicletada, l’atenció s’ha traslladat a la façana marítima de Tarragona, on a les 13.30 hores ha tingut lloc la 6a Exhibició Aèria de Tarragona. Milers de persones han gaudit en directe i de ben a prop unes figures de vol acrobàtic increïbles, espectaculars i d’extrema dificultat que han ofert els membres de l’equip Bravo3 Repsol, que en aquesta ocasió han estat acompanyats per la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i per Alex Balcells.

Acabada l'exhibició aèria, el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha valorat molt positivament la jornada lúdica i esportiva a la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar