loader
menu

CIUTAT

TGN vol recuperar el bingo per als jubilats

El Circ Ciutat dimarts, 15 de maig de 2018

Des de fa uns mesos a les llars de jubilats municipals de Tarragona jugar al bingo està prohibit. Tot i que en altres comunitats sí està permès, com al País Valencià, on sí s'ha regulat incorporant excepcions, a Catalunya només es pot jugar al bingo en llocs especialitzats. Per això, fa uns dies, el partit de govern a la ciutat, el PSC, va presentar una moció que es debatrà en el plenari del proper divendres en que demanem a la Generalitat que faci una modificació del Decret que regula el joc del bingo al país.

Foto:dclm.es

"No entenem els motius que van portar al Govern a fer aquesta regulació i que no permet jugar a la nostra gent gran al bingo", lamenta la regidora de Serveis Socials, Anna Santos, que apunta que [el bingo] els ajuda a socialitzar i a evitar que se sentin sols, un dels problemes més importants als quals s’enfronten els nostres avis i àvies."

El PSC insisteix que la persecució ha arribat fins el punt que els Mossos d'Esquadra s'han presentat en llars municipals i fins i tot s'han tramitat denúncies a través de la Guàrdia Urbana. Santos apunta que el País Valencià "reconeix el caràcter social del bingo a les llars de la gent gran i els permet jugar, sempre i quan no suposi un joc lucratiu. I és precisament això el que demanem al nou Govern de la Generalitat, que inclogui aquesta excepció al decret. Perquè el Bingo ajuda als nostres avis i àvies a socialitzar i a compartir estones divertides".

De moment, doncs, el bingo resta prohibit entre els jubilats tarragonins, sempre que hi juguin en llars municipals. "Simplement demanem fer la vida una mica més fàcil i divertida als nostres majors", conclou la regidora.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar