loader
menu

CIUTAT

Serveis Socials de TGN ja té escollit el nou gerent: Josep Miquel Beltran

El Circ Ciutat dimecres, 16 de maig de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ja ha trobat la persona que s'encarregarà de la gerència de l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) després de la renúncia al càrrec d'Estela Piñol. Es tracta de Josep Miquel Beltran Mauri, de 43 anys, i actualment coordinador de l'Àrea de Serveis a les persones de l'Ajuntament del Vendrell. L’equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que portarà al proper plenari del divendres 18 de maig la proposta de nomenar Beltran com a director gerent de l’IMSS després d’haver-se realitzat la convocatòria per la provisió d’aquest lloc de treball, ja que la gerent actual, Estela Piñol, va anunciar el passat mes de gener la seva renúncia al càrrec a partir del 31 de maig.

Una imatge de Josep Miquel Beltran. Foto: circdetarragona.com

Mauri, també natural de Tivenys, com la seva predecessora, és llicenciat en Pedagogia per la URV, màster en Intervenció socioeducativa amb menors amb la Fundació Pere Tarrés, i té la diplomatura de postgrau en Funció gerencial en serveis socials per ESADE. En el seu CV també figura una diplomatura de postgrau en Gestió gerencial local a traves d'un conveni entre la Diputació de Tarragona i l'Associació Catalana de Municipis, i té una àmplia formació especialitzada i de perfeccionament en matèria de serveis socials.

Beltran ha desenvolupat principalment la seva tasca professional a l’Ajuntament del Vendrell, com a educador social, tècnic de gestió de Polítiques d’Igualtat i tècnic superior de la regidoria de Serveis Socials. Actualment era coordinador de l’àrea de Serveis a les Persones.

Segons informa l'Ajuntament de Tarragona, a la convocatòria per trobar nou gerent de l'IMSS, s’hi van presentar deu sol·licituds, set de les quals van justificar els mèrits per cobrir la plaça. Realitzada la preselecció, quatre aspirants reunien les condicions per ocupar el lloc de treball i, concretament, dues van destacar per la seva idoneïtat. Després d’efectuar les entrevistes amb cadascuna de les set persones i tenint en compte les valoracions del currículums, la presidenta de l’IMSS i regidora de Serveis Socials, Anna Santos, ha fet la proposta de designar a Josep Miquel Beltran Mauri.

“Josep Miquel Beltran Mauri reuneix les condicions d'idoneïtat pel càrrec de director-gerent, per donar continuïtat a la tasca que estem realitzant als serveis socials i per posar en marxa les noves iniciatives que volem emprendre. Té experiència de direcció en l’administració pública i en l’àmbit dels serveis socials, una bona formació especifica directament relacionada amb els serveis socials i aptitud adient pel càrrec”, ha explicat Santos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar