loader
menu

CIUTAT

La marca España es promociona a Tarragona

El Circ Ciutat diumenge, 20 de maig de 2018

Promoció de la marca España, dels colors de la 'bandera nacional' i de l'exèrcit de l'aire. Això és el que ha quedat clar després de l'exhibició aèria de la Patrulla Águila i dels paracaigudistes de l'exèrcit de l'aire d'aquest migdia a Tarragona, que ha aplegat milers de tarragonins al Balcó del Mediterrani i a la platja del Miracle.

Foto: circdetarragona.com

Tot i que l'esdeveniment se celebrava en el marc dels Jocs Mediterranis, la realitat és que han passat gairebé desapercebuts. Cap estand promocional, cap bandera olímpica, cap voluntari informant sobre l'esdeveniment i ni tan sols la mascota Tarracus s'ha deixat veure. Tan sols alguna menció per part de l'enfervorit speaker que narrava les peripècies de les fletxes de plata que sobrevolaven l'espai aeri tarragoní.

Poca vist, doncs, per part dels responsables dels Jocs. Durant l'exhibició tampoc hi ha hagut cap clicada d'ull per part, ni dels pilots ni dels paracaigudistes, a l'esdeveniment que han de començar d'aquí a un mes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar