loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La CUP proposa una altra ruta peculiar: la dels museus tancats de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 22 de maig de 2018

Dels creadors de la ruta de les Grans Runes de Tarragona, ara arriba la ruta dels museus tancats. Els dies 25 de maig i 1 de juny a la nit la CUP de Tarragona organitza, dins la campanya de Grans Runes, una ruta guiada pels museus tancats de la ciutat. Des de la candidatura independentista han volgut que l’activitat nocturna coincidís amb el Dia Internacional dels Museus que es celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món. I que és un dia on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar sobre la importància en el desenvolupament de la societat.

Font: CUP Tarragona

Aquest cop però, els anticapitalistes volen que la visita sigui en museus que no tenen (o quasi) les portes obertes. Pels organitzadors la ruta guiada vol ser “un altaveu de denúncia cap aquells espais museïtzats que han sigut únicament promeses electorals; projectes personals o bé espais que per culpa de la mala gestió han tancat les portes o han vist reduïdes les seves hores de visita”.

Per la CUP, amb la Nit dels Museus el que busquen és intentar “sensibilitzar sobre els museus i el patrimoni viu que té la ciutat” a la vegada que denuncien “la insensibilitat del Govern Municipal, més pendent de projectes especulatius com la Budellera o els Jocs Mediterranis”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar