loader
menu

CIUTAT

Més de 700 alumnes de primària de TGN aprenen a ser solidaris amb l'ajuda de gossos

El Circ Ciutat dimarts, 22 de maig de 2018

Més de 700 alumnes de 1r i 2n de Primària d'una desena d'escoles de Tarragona (CEIP Sant Salvador, CEIP La Floresta, Sant Domènec de Guzmán, CEIP Pax, Escola Mediterrani, Escola Mare Nostrum, Escola de practiques, Escola Ponent, Escola Torreforta i CEIP Marcel·lí Domingo) han participat per tercer any consecutiu en el projecte "Descobrim el món a 4 potes", basat en tallers d'intervenció amb gossos, i que busca sensibilitzar els infants vers les diferents realitats del món, i a despertar actituds positives de respecte i solidaritat.

Una imatge dels membres de l'equip de teràpia 4 potes. Foto: Teràpia 4 potes

“Descobrim el món a 4 Potes” és un conte interactiu on participen dues monitores: Annabel Folch (psicòloga) i Montse Carrión (veterinària), i dos gossos de teràpia: Croqueta i Poma.

En aquesta activitat s'expliquen els viatges d'en Croqueta i Poma arreu del món per poder treballar a l'aula el coneixement, l’empatia i el respecte cap a les problemàtiques que pateixen els nens d'altres països: la immigració, la pobresa, les discapacitats físiques i psíquiques, la discriminació de gènere, els conflictes bèl·lics, etc. Un objectiu afegit és afavorir també el vincle afectiu i el respecte dels alumnes vers els animals de companyia. Aquests tallers es porten realitzant des del curs 2012- 2013 a diferents escoles de primària del Camp de Tarragona amb molt bons resultats.

“Descobrim el món a 4 potes” s'ha desenvolupat gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació el Sueño de la Campana i l'Associació de Teràpia i Activitats Assistides amb Animals 4 Potes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar